Menu

Stop met gissen! Start met meten.    06 53984420

Thermografie | Energie besparen | Contact

Thermografische inspectie

- inzicht door warmte -

Vocht of schimmel in beeld met thermografie

Vocht, schimmel of brandschade herstellen

Of er nu vocht, schimmel of brandschade moet herstellen, u weet hoe belangrijk het is om uitgebreide en nauwkeurige informatie binnen handbereik te hebben.

Verzekeringsmaatschappijen hebben snel informatie nodig om claims in behandeling te kunnen nemen. U heeft informatie nodig om uw pand te kunnen laten herstellen. En u heeft informatie nodig zodat u probleemloos kostenramingen en rapportages kunt maken.

Restauratie- en reparatiewerkzaamheden vereenvoudigen

thermophoto kan uw werk met Infraroodcamera's uw restauratie- en reparatiewerkzaamheden van het begin tot het eind vereenvoudigen. Met de geavanceerde functies kan thermophoto snel grote gebieden scannen om te beoordelen wat er gerestaureerd kan worden. Met een infraroodcamera kunnen wij waterintrusie aantonen, vocht onder oppervlaktes vinden en nauwkeurig en met zekerheid de droogheid vaststellen.

Eenvoudige rapportage

thermophoto kan onderzoeken sneller uitvoeren met de geautomatiseerde dauwpunt- en vochtalarmen. De rapportage is duidelijk te begrijpen. De rapporten en beelden zijn in PDF-format voor probleemloos e-mailen.

thermophoto geeft een maatwerk advies. U ontvangt een kosten raming betreffende aan te brengen verbeteringen met hieraan gekoppeld een terugverdientijd.

Vocht of schimmel in beeld met thermografie
Tocht boven een gipsplafond

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact ons op, vraag een offerte aan of bel  06 53 98 4420.

Interessant om te lezen zijn de feiten en fabels over warmte, koude en isolatie.